Nyereményjáték a Hotel Silvanussal

LEZÁRVA! A NYERTES NEVÉT FACEBOOK-OLDALUNKON TETTÜK KÖZZÉ!

Szeretne feltöltődni párjával együtt Visegrádon egy négycsillagos wellness szállodában, gyönyörű kilátással a Dunakanyarra? :)

Van egy jó hírünk!

Azon vásárlóink között, akik 2018. november 14. és 2018. december 24. között legalább 10.000 forint értékben vásárolnak ORGANIQUE terméket a naturkozmetika.hu webáruházban, egy "2 fő, 3 nap, félpanzió" wellness pihenést sorsolunk ki 2018. december 27-én a Hotel Silvanus Visegrád jóvoltából.

A hotel elérhetőségei:

SILVANUS HOTEL KFT.
Cím: 2025 Visegrád, Fekete-hegy
Telefonszám: +36 26 398 311
Email: info@hotelsilvanus.hu

Szabályzat:

 - A nyereményjátékban részt vehet minden magyar természetes személy, aki november 14. és december 24. között legalább 10.000 forint értékben vásárol Organique termékeket webáruházunkban.

- Nem vonhatók össze a vásárlások, tehát egy adott vásárlás értékének kell meghaladni a minimum értéket ahhoz, hogy a sorsolási kalapba kerüljön a név. Például egy 6.000 és egy héttel később egy 7.000 forintos vásárlás esetén még nem vesz részt a sorsoláson.

- Nem vehetnek részt a játékban a Silvanus Hotel és az Adarella Natúrkozmetika munkatársai, illetve közvetlen rokonai.

- 2019. január 1. és május 31. között váltható be a voucher, a hotellel előre egyeztetett időpontban.

- A nyeremény 2 fő 2 éjszakás tartózkodását és félpanziós ellátást biztosít a wellness részleg használatával. A feláras szolgáltatások, mint például további személyek elszállásolása, illetve a tartózkodás további éjszakákkal megtoldása a vendéget terheli, ezt helyben, a hotel részére tudja rendezni.

- Előzetes egyeztetés után a nyeremény átruházható. Ilyen kéréssel az Adarella Natúrkozmetika munkatársaival szükséges felvenni a kapcsolatot.

- A sorsolás 2018. december 27-én lesz a Silvanus Hotelben. Sorsolás után a nyertest email útján értesítjük ki. Az értesítő email után 30 napja van a nyertesnek, hogy visszajelezzen. Amennyiben ez nem történik meg, a nyeremény elveszik, azt másik játékosnak sem adjuk át.

- Fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén változtassunk a kiíráson.

 

Amiért érdemes minket választani: