Néhány szó az Organique-ról

Organique About Page Graphic

Az Organique, egy ma már több, mint 15 éves múlttal rendelkező natúrkozmetikai gyártó lengyelországi központtal, mely mostanra több, mint másfél tucat országban képviselteti magát Izlandtól a Perzsa-öbölig, Finnországtól Spanyolországig.

Ugyan a családi vállalkozásként indult cég nagyvállalattá nőtte ki magát, a mai napig a termékek többsége "handmade", azaz kézzel készítik válogatott minőségű természetes alapanyagokból. Bármilyen hihetetlen a végeredményt tekintve, némely termék több hónapos előállítási idő után kerül csomagolásra.

Organique Cosmetics Natural Beauty of Life Organique Natural Bloom Essence Ritual

 Használt kozmetikumaink hatással vannak érzékeinkre, úgymint a látásunkra, szaglásunkra, érintésünkre, ezért fektet kiemelkedően nagy hangsúlyt az Organique a forgalmazott termékek kellemes megjelenésére, finom illatára és bársonyos állagára.

Az Organique értékrendje:

- stabilitás
- rugalmasság
- tisztelet
- őszinteség
- hűség

VIVA! Certifikáció
A nemzetközi VIVA! Állatvédelmi Alapítvány segít a vállalatoknak környezettudatosabbá válni. Certifikációjukat megszerezve az Organique kínálatában időről időre egyre több csomagoláson található meg az alapítvány jelzése, mely a környezet-, és állatbarát előállítást tanúsítja.

 
     Organique Inspired By Nature         
Organique Cosmetics Safe Formula

 

Amiért érdemes minket választani: