Termékcsaládok

Eternal Gold - az arc és a test intenzív ápolására az öregedési folyamatok lassításával. Xeradinnal, valamint arany kolloiddal veszi fel a harcot az idősödő bőrszerkezet megfiatalítása érdekében. 24 órás védelmet nyújt. »»»

Hidratáló Terápia - intenzív hidratációs képességgel rendelkező termékcsalád, melynek fő összetevője a sütőtök kivonat (pumpkin). Cukrok, vitaminok, karotinoidok, fehérjék, ásványi sók és aminosavak gazdag forrása. Minden bőrtípusra ajánlott. »»»

Delicious Touch revitalizáló terápia - ajánlott azoknak, akik szeretnék átélni a SPA élményt saját otthonukban. Fantasztikus illatokkal és különös figyelemmel válogatott összetevőkkel kombinálva nyújt kiemelkedő eredményt az otthoni revitalizálás során. Citrusfélék, valamint egzotikus gyümölcsök teszik egyedivé. »»»

Bloom Essence - a termékcsalád megalkotásakor a válogatott vajak, növényi kivonatok, olajok felhasználására fókuszált az Organique. Megnyugtatja, táplálja és erősíti a bőrt, regenerál a kedvezőtlen környezeti behatásoktól, mint például az UV sugárzás. Fő alkotóeleme a japán cseresznye kivonata. »»»
Pour Homme - a férfiak bőre jelentősen különbözik a nőkétől, vastagabb, illetve erőteljesebb szőrzet jellemzi. Ezért is fontos, hogy a különböző ingerekre (például borotválkozás) máshogy reagáljunk, ennek okán kínáljuk férfiaknak a Pour Homme termékcsaládot. »»»